Vouwgordijnen

Het strakke alternatief voor een overgordijn. De pakketten stof aan de zijkant van uw raam verdwijnen en worden omgezet naar een veel compacter pakket boven uw raam. Hierin heeft u de strakke vouwgordijnen met buisjes om het geheel vlak te houden, wat een modernere toets geeft.
Eveneens het iets nonchalantere frippé vouwgordijn zonder buisjes is een zeer mooi alternatief die licht in boogjes hangt, wat een landelijkere uitstraling met zich meebrengt.
Grote uitzondering op de regel is de bouillonée, deze is eveneens zonder buisjes en hangt in diepe bogen. Prachtige afwerking met zeer creatieve afwerkingsmogelijkheden, echter met een zeer gericht gebruik, dewelke niet in èlk interieur mogelijk is.
Bij Lian assembleren wij onze systemen zelf. We werken met vaste en kwalitatieve systemen en kennen hun werking optimaal.
Alle vouwgordijnen kunnen eveneens elektrisch bediend worden indien gewenst. Hiervoor bestaand uiterst degelijke systemen & bedieningsmogelijkheden, zelfs batterij systemen bieden zich aan.
Lian is dan ook erkend somfy my Decorator, waardoor wij enkel werken met motoren van de marktleider in onze branche, kwalitatief koploper.

Handmade in Belgium