Ons confectieatelier

In de showroom ziet u hoe veel mogelijkheden er wel degelijk beschikbaar zijn.

Dit in stoffenassortiment voor glasgordijnen, gordijnen, overgordijnen en zonwering met bijhorende afwerkingsmogelijkheden, de soorten zonwering, alsook allerhande woningtextiel om het plaatje compleet te maken. Dit is als het ware een inleiding in de (bijna) eindeloze raamdecoratie wereld.

Daarna komen wij aan huis, dit met de besproken stoffen of zonweringen om de mooiste, alsook meest praktische afwerking samen met u te overleggen.

Daarnaast staan wij, als firma Lian, volledig garant voor eigen werk & confectie. U bent dan ook altijd welkom om tijdens het maken van uw gordijnen bij ons langs te komen & te ontdekken met hoeveel passie deze voor u gemaakt worden. Een team van 8 medewerksters binnenshuis staat hiervoor paraat. Wij mochten tevens het HIB label, Handmade in Belgium, in ontvangst nemen die dit staaft.

Door deze eigen confectie van gordijnen alsook confectie van vouwgordijnen & glasgordijnen kunnen wij u optimaal helpen bij het maken van uw keuzes. Niet elke stof leent zich tot elke afwerken, waar wij dan ook eerlijk in overleg met u gaan en de voor en nadelen met u bespreken. Eveneens stomen wij alle stoffen voor. Reeds jarenlang beschikken wij over een speciale machine die dit voor ons in orde brengt. Hiermee nemen wij reeds het grootste deel van het altijd aanwezige krimppercentage van uw stof weg. Dit biedt u niets van voordelen, vooral dan op het moment dat de gordijnen toe zijn aan reiniging.

Onze showroom, kantoor & atelier bevinden zich allemaal in Ambachtenlaan 1 te Meulebeke, wat ervoor zorgt dat we alles steeds bij de hand hebben, dus kort en persoonlijk kunnen opvolgen.

Handmade in Belgium